Galaţiul şi Brăila îngroapă securea războiului. Nouă personalităţi vin cu o nouă viziune asupra dezvoltării urbane comune a celor două oraşe

Galaţiul şi Brăila
îngroapă securea războiului. Nouă personalităţi vin cu o nouă viziune asupra
dezvoltării urbane comune a celor două oraşe

Universitatea ”Danubius” Foto: arhivă Adevărul

Universitatea ”Danubius” din Galaţi găzduieşte un eveniment special pe 23 ianuarie, nouă personalităţi din Galaţi şi Brăila urmând să prezinte un proiect amplu ce vizează concretizarea aglomerării urbane formate din cele două oraşe şi transformarea graduală a acesteia în a doua metropolă a ţării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 23 ianuarie, nouă personalităţi din zona Galaţi-Brăila îşi vor împărtăşi poveştile de viaţă la Universitatea ”Danubius din Galaţi” în cadrul proiectului ”Puterea Leadershipului”. Evenimentul va avea loc în Aula Magna a universităţii între orele 17,00 şi 20,00.

Speakeri vor fi Alina Raileanu, Nicoleta Nistor, Stoica Cristinel Popa, Costel Pătrăşcan, Gabriel Stoica, Marius Geru, Iulian Zamfir, Nuti Robu şi Oana Contoman, iar evenimentul va fi moderat de către Dan Buteică.

”Puterea leadershipului Galaţi-Brăila” este un proiect amplu ce urmăreşte două obiective:

1. O schimbare  la nivelul mentalului colectiv de trecere de la paradigma istorică a evoluţiei prin competiţie şi confruntare la  o noua paradigmă a cooperării  Brăila-Galaţi;

2.  O schimbare la nivelul  leadershipului comunitar Brăila-Galaţi de la un  nivel  mediocru la unul spre  bun şi apoi  foarte  bun, care să devină capabil să concretizeze noua viziune de dezvoltare urbană comună Brăila-Galaţi în a doua metropolă a tării. 

În 2019, coordonatorii proiectului ”Puterea Leadershipului” îşi propun să realizeze 8 evenimente (câte două pe sezon). În sezonul de iarnă sunt programate evenimente pe 23 ianuarie, la Universitatea ”Danubius” din Galaţi, şi pe 20 martie la Universitatea ”Constantin Brâncoveanu” din Brăila. Intrarea este liberă.

”Puterea Leadershipului Galaţi-Brăila” este un program organizat de către Universitatea ”Danubius” din Galaţi, Universitatea ”Constantin Brâncoveanu” din Brăila, Ceprohart Braila şi AFIR Galaţi, sub egida The John Maxwell Team.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: