Galaţi/Poliţiştii comunitari vor da mâine examenul de funcţionar public

La examen s-au înscris 360 de candidaţi, care luptă pentru 248 de locuri. Mâine dimineaţă vor fi extrase subiectele, după care poliţiştii vor intra în sala de examinare.

Ştiri pe aceeaşi temă


Poliţia Comunitară Galaţi selectează cei 248 de poliţişti care vor rămâne în serviciu pe baza unui examen care va începe mâine, la ora 10.00, la Facultatea de Mecanică. Candidaţii vor susţine examenul pentru posturile pe care se află în momentul de faţă şi anume, agent asistent, agent principal şi agent superior.

"Organizăm extragerea mâine dimineaţă de faţă cu cei care s-au înscris la examen, pentru a nu mai exista discuţii negative", a spus Cristian Gâscă, directorul Poliţiei Comunitare Galaţi.

Cei care nu vor obţine notă de trecere, au posibilitatea să opteze pentru noua firma de pază, ce va colabora cu primaria.
 
În ceea ce priveşte examenul de mâine, acesta va consta în legislaţia în vigoare după care funcţionează Poliţia Comunitară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările