Galaţi: Salon Naţional de Artă Naivă şi Sculptură la Centrul Cultural “Dunărea de Jos”

Galaţi: Salon Naţional de Artă Naivă şi Sculptură la Centrul Cultural “Dunărea de Jos”

Salonul "Înviere şi Lumină"

Centrul Cultural "Dunărea de Jos" Galaţi organizează cea de-a VIII-a ediţie a Salonului Naţional de Artă Naivă şi Sculptură "Înviere şi Lumină". Expoziţia este deschisă până pe data de 22 mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

La manifestarea desfăşurată sub egida Consiliului Judeţului Galaţi, în parteneriat cu Arhiepiscopia Dunării de Jos şi Direcţia Judeţeană pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Galaţi, participă cei mai reprezentativi pictori şi sculptori din ţară.

"Au răspuns afirmativ la invitaţia Centrului Cultural „Dunărea de Jos" artişti din Giurgiu, Cluj, Vaslui, Bacău, Iaşi, Brăila şi Galaţi", a precizat Aurelia Bogatu-Matei, purtătorul de cuvânt al Centrului Cultural "Dunărea de Jos".

Salonul „Înviere şi Lumină" se desfăşoară, şi în acest an, pe trei categorii, respectiv icoane, artă naivă şi sculptură.

"Pentru a întregi atmosfera de sărbătoare şi pentru a pune în valoare specificul etnofolcloric al zonei noastre, evenimentul se va bucura de participarea grupului folcloric „Cununiţa Satului", din comuna Lieşti, coordonat de părintele Gabor Titi.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările