Galaţi: Alte 30 de străzi răscolite de şantierele ISPA

 “Adevărul de Seară” vă informează în ce zone ale oraşului sunt lucrări săptămâna aceasta, pentru a şti cum să vă descurcaţi în trafic. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform informaţiilor furnizate de Primăria Galaţi, în acest moment se fac săpături la reţelele de apă şi canalizare de pe aproximativ 30 de străzi din oraş. Cele mai afectate zone sunt în dreptul străzilor Coşbuc, Cristofor Columb şi Traian, în cartierul Micro 17 şi Micro 40, dar şi pe Faleză.

Lucrările ISPA au fost mult întârziate. Staţia de epurare a oraşului este în pericol

Municipalitatea vrea să continuie lucrările ISPA în cartierele Fileşti şi Barboşi


În Centru se lucrează pe străzile George Coşbuc, Arieşului, Aleea Şcolii, I.L. Caragiale, Traian (între Rizer şi Basarabiei, între Basarabiei şi Faleză), Traian, Cristofor Columb, Mihai Bravu, Bălcescu, Instrucţiei, Gării, Stelei, Serei, 9 Mai, Stadionului, Română şi Fraternităţii.

DEZVĂLUIRI:Pârjol otoman marca „Yapi”. Firma turcă a dat faliment. Lucrările la staţia de epurare a Galaţiului sunt în pericol


Nu vor scăpa de şanţurile ISPA nici Micro 17– str. Frunzei; Micro 40 – bl. L4, L5, O1, O2; Ţiglina II – Inel rocadă – str. Gheorghe Doja, Emil Racoviţă, prelungire strada Domnească – Adiacent bl. P3-P5, Faleza Superioară – ISP2 (la Elice). 

Lucrări vor avea loc şi la staţia de epurare – la obiectele aferente pe amplasamentul staţiei de epurare, Staţia de tratare apă Uzina nr. 2, precum şi la staţia de pompare Fileşti.  

ISPA este cel mai mai mare proiect din municipiul Galaţi şi are o valoare totală de 60 de milioane de euro, din care 35 de milioane de euro pentru reţelele de canalizare şi apă potabilă şi 25 de milioane de euro pentru staţia de epurare a apelor uzate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările