Galaţi: În vacanţa de vară, studenţii pot pleca la muncă în Germania

Galaţi: În vacanţa de vară, studenţii pot pleca la muncă în Germania

Studentii pot pleca la muncă în Germania, foto Adevarul

Studenţii care vor să câştige un ban în perioda în care nu vor merge la cursuri pot opta pentru o slujbă în străinătate. În ajutorul lor vine Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti care a lansat apelul pentru job-urile din Germania.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru aceste slujbe sunt admişi studenţii înscrisi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, la cursuri de zi (cu excepţia celor din ultimul an de facultate).


De asemenea, pentru aceste locuri de muncă pot opta şi gălăţenii care au vârste cuprinse între 18-35 de ani şi cunosc limba germană.
Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limba germană va avea loc în perioada 06.01-20.01.2010, orele 10.00-15.00, la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti.


Documentele necesare pentru întocmirea dosarului sunt: copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni); opţional copie paşaport (cu o valabilitate de minim 6 luni); adeverinţă de la facultate în care să se specifice anul de studii şi ce tip de cursuri urmează (tipizat facultate); adeverinţă de la facultate - Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat precum şi instrucţiunile de completare le găsiţi pe site-ul A.M.O.F.M. Bucureşti, www.bucuresti.anofm.ro), dovada acreditării, în cazul unei facultăţi particulare; copie de pe foaia matricolă; recomandare de la unul din profesorii de la facultate; 3 poze tip paşaport şi copie carnet de conducere (dacă este cazul).Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările