Galaţi: Ultima fiţă a gălăţenilor : chiloţii cu dedicaţie

Galaţi:  Ultima fiţă a gălăţenilor : chiloţii cu dedicaţie

Galaţi: Ultima fiţă a gălăţenilor : chiloţii cu dedicaţie

Obiectele personalizate sunt cele mai în vogă cadouri pe care şi le fac gălăţenii de toate vârstele. Fie că îşi dăruiesc un simplu breloc, un tricou, o pernuţă sau chiar lengerie intimă, tinerii, dar şi vârstnicii, le imprimă cu dedicaţii cât mai haioase.


Andrei Pătruţă este tânărul care rezolvă dilema oricărui gălăţean care nu ştie ce cadou i s-ar potrivi iubitei, prietenului sau chiar şefului său.

Lucrează, de câţiva ani, la atelierul de imprimat obiecte amenajat în magazinul Winmarkt şi deţine un portofoliu bogat de cadouri personalizate cu dedicaţii comice.

Tânărul îşi aminteşte că cea mai neobişnuită solicitare a fost inscriptionarea unui mesaj cu o aluzie ironică pe o piesă de lenjerie intimă. „Acum vreun an, o fată i-a dăruit prietenului ei o pereche de chiloţi pe care i-a scris ”, spune gălăţeanul.

Asta s-a întâmplat acum un an de zile. Între timp, astfel de cereri au devenit obişnuinte, zeci de gălăţeni solicitând lenjerie imprimată cu dedicaţii cât mai ciudate.

Spre exemplu, un alt tânăr, care a vrut să-şi promoveze afacerea prin toate mijloacele posibile, şi-a scris pe chiloţi numele firmei sale.

Tânărul este pregătit să satisfacă orice dorinţă. Are mesaje pentru toate gusturile şi pentru toate ocaziile: angajaţilor leneşi patronul le poate dărui un tricou cu dedicaţia „tai frunză verde la căini”, un şofer dornic să-şi vândă mai repede maşina poate da un anunţ de genul ”tânără frumoasă, senzuală, blondă, ochi albaştri, modestă şi harnică, vând camion”, iar cei care vor sa facă o simplă declaraţie de dragoste pot opta pentru o pernuţă imprimată cu „Te iubesc”.

Avem foarte mulţi clienţi. Este o modalitate simplă de a face un cadou ieftin şi util. Spre exemplu, să imprimi un tricou cu două fotografii şi mesaje costă 70 de lei, iar cel mai ieftin cadou ar putea fi un breloc personalizat pentru doar 5 lei”, a mai precizat Andrei Pătruţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: