Gălăţenii cumpără mai multe bilete de la Transurb. Încasările au crescut cu 20%

După micşorarea numărului de microbuze şi modificarea traseelor de maxi-taxi, încasările din biletele Transurb au crescut cu 20%.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform viceprimarului Nicuşor Ciumacenco, în primele două luni în care a operat în noul sistem s-au strâns în plus, din vânzarea biletelor, peste 140.000 de lei, creşterea procentuală înregistrată fiind de aproape 20%.

Astfel, în lunile martie şi aprilie sumele încasate de Transurb din vânzarea biletelor au fost 380.000, respectiv 370.000 de lei. Odată cu modificarea traseelor, în luna mai s-au vândut bilete de transport în valoare de 460.000 de lei, iar în luna iunie, de 430.000 de lei.  

“Pe lângă faptul că în prezent transportul public acoperă mult mai bine majoritatea zonelor din municipiul Galaţi, se dovedeşte că modificarea traseelor aduce şi un plus la bugetul local, care se va putea regăsi în viitor în modernizarea sistemului”, a mai spus Ciumacenco.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările