Gălăţeanul care a vrut să-şi arunce în aer fiica de 11 ani rămâne în arest preventiv. Norocul copilei a fost că tatălui său cu probleme psihice nu i s-a aprins bricheta

Gălăţeanul care a vrut să-şi arunce în aer fiica de 11 ani rămâne în arest preventiv. Norocul copilei a fost că tatălui său cu probleme psihice nu i s-a aprins bricheta

Bărbatul a promit mandat de arestare pentru 30 de zile Foto: arhivă Adevărul

Ioan Felea, originar din localitatea gălăţeană Fârţăneşti, a văzut negru în faţa faţa ochilor la gândul că soţia sa ar putea avea un amant şi a decis să îşi ia viaţa împreună cu fiica sa.

Ştiri pe aceeaşi temă


Gălăţeanul Ioan Felea este protagonistul unui incident ce a şocat comunitatea din localitatea Fârţăneşti. Ros de gelozie, bărbatul s-a gândit să îşi ucidă fiica de doar 11 ani, ca să se răzbune pe nevastă, după ce aceasta a hotărât să rămână în străinătate pentru încă jumătate de an ca să câştige bani pentru familie. 

Bărbatul, cunoscut cu probleme psihice, nu a vrut să audă nimic şi pe 20 aprilie 2016 a eliberat gazul dintr-o butelie în camera copilei, cu scopul de a provoca ulterior o explozie, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat pentru că nu i s-a aprins bricheta.

Minora a vorbit cu mama sa, care a anunţat vecinii despre ce se pregăteşte să facă Ioan Felea, dar a sunat şi la 112. Vecinii au reuşit să îl imobilezeze pe individ, iar poliţiştii l-au reţinut ulterior. Tribunalul Galaţi l-a arestat preventiv pe bărbat pentru tentativă la omor şi tentativă la infracţiunea de distrugere.

Ioan Felea a contestat măsura, considerând că faptele sale nu sunt atât de grave încât să justifice arestarea preventivă, dar Curtea de Apel Galaţi a decis pe 12 decembrie să îl menţină după gratii pentru încă 30 de zile. Fiica sa a avut nevoie de consiliere psihologică pentru a-şi reveni din trauma suferită, iar în prezent este în grija bunicii materne.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările