Gălăţeanca Valentina Cârjău este singura absolventă de la “Spiru Haret” primită la titularizare

Valentina Cârjău a ataşat dosarului depus la titularizare şi o hotărâre de instanţă care-i valida diploma.Inspectoratul Judeţean Şcolar Galaţi i-a acceptat dosarul fără să crâcnească.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi la titularizarea din acest an s-au înscris peste 30 de absolvenţi de la “Spiru Haret”, validat a fost un singur dosar, cel al psihologului şcolar Valentina Cârjău, care avea o hotărâre de instanţă definitivă prin care se certifica faptul că diploma ei este valabilă.

“Diploma emisă de Ministerul Educatiei pe numele meu este un act administrativ valabil, neanulat de nici o instanţă de judecată ce-i conferă drepturile pe care le are orice licenţiat. De aceea aveam tot dreptul să intru în titularizare”, spune Valentina Cârjău. 

Aceasta acuza recent Inspectoratul Şcolar Galaţi că a făcut discriminare între ea şi ceilalţi colegi absolvenţi ai “Spiru Haret” din promoţia 2008, care erau încadraţi şi plătiţi ca profesori cu studii superioare, în vreme ce ea era plătită ca şi profesor necalificat!

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările