Furturi bizare comise de doi tineri. Sustrăgeau animale şi le abandonau pe câmp. Ambii au fost reţinuţi de poliţişti

Furturi bizare comise
de doi tineri. Sustrăgeau animale şi le abandonau pe câmp. Ambii au fost
reţinuţi de poliţişti

Foto: arhivă Adevărul

Doi tineri, de 24 şi 26 de ani, sunt cercetaţi pentru furt calificat după ce au furat trei viţei şi doi cai, animalele fiind găsite ulterior de poliţişti pe un câmp.

Vineri, 5 iunie, în jurul orei 04,20, poliţiştii Postului de Poliţie Griviţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au tăiat gardul împrejmuitor, din plasă de sârmă, al unei ferme din comuna Griviţa, sustrăgând din incinta acesteia trei viţei, prejudiciul cauzat fiind de 12.000 de lei.

”După aproximativ două ore, în urma activităţilor informativ-operative, poliţiştii au depistat, pe un drum agricol de pe raza comunei Lieşti, doi tineri de 24 şi 26 de ani, ambii din localitatea Griviţa, cele trei bovine sustrase fiind cu ei. Continuând cercetările, poliţiştii au stabilit că, în aceeaşi noapte, tinerii ar fi sustras, dintr-o gospodărie, doi cai pe care ulterior i-ar fi abandonat pe un câmp, de pe raza comunei Griviţa”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cei doi tineri, cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, au fost reţinuţi de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti, pentru luarea unei măsuri preventive.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: