Fraudă masivă în Sănătate, la Galaţi. Se fac percheziţii în 67 de locuri, iar 42 de persoane au fost ridicate cu mandat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Persoanele vizate de ancheta derulată de Direcţia Generală Anticorupţie şi de  Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate au fost conduse la audieri de către poliţişti, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi. În funcţie de rezultatul audierilor, o serie de suspecţi ar putea primi mandate de reţinere.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, în colaborare cu cei din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi Direcţiei Generale Anticorupţie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, au pus în executare, joi, 1 februarie 2018, 67 mandate de percheziţie şi 43 mandate de aducere, într-un dosar penal privind fraudarea sistemului asigurărilor de sănătate.

În cursul dimineţii, 120 de poliţişti gălăţeni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au efectuat 67 percheziţii domiciliare într-un dosar penal, în care mai multe persoane sunt bănuite de săvârşirea infracţiunilor de fraudă informatică şi fals material în înscrisuri oficiale, prejudiciul ridicându-se la suma de aproximativ 1.400.000 lei.

Percheziţiile au vizat ridicarea de sisteme informatice, documente, bunuri şi alte valori, în vederea probării activităţii infracţionale.

În acelaşi dosar, poliţiştii au pus în executare 43 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul I.P.J. Galaţi, pentru audieri. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operaţiuni Speciale.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite