FOTO VIDEO Incendiu devastator într-un bloc din Galaţi. Un copil de 7 luni intoxicat cu fum a fost salvat, iar 18 persoane au fost evacuate

FOTO VIDEO Incendiu
devastator într-un bloc din Galaţi. Un copil de 7 luni intoxicat cu fum a fost
salvat, iar 18 persoane au fost evacuate

O fetiţă de 4 ani alături de pompierul care a salvat-o Foto: ISU Galaţi

Două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD s-au deplasat pe strada Laminoriştilor din Galaţi pentru a interveni la stingerea unui incendiu izbucnit într-o garsonieră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă, 7 decembrie, la ora 20,40, Detaşamentul de Pompieri Galaţi a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit la blocul G4, pe strada Laminoriştilor din Galaţi. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

”Incendiul se manifesta cu violenţă la o garsonieră de la etajul al doilea. Pompierii au salvat un copil de 7 luni intoxicat cu fum, acesta fiind preluat de echipajul SMURD în vederea transportării la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii”, a declarat plutonierul major Dan Cristian Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Din cauza inundării scării blocului cu fum, pompierii au evacuat toţi locatarii, fiind vorba de 18 persoane (10 adulţi şi 8 copii). Focul a fost stins, dar garsoniera în care a pornit incendiul este complet distrusă. De asemenea, casa scării s-a degradat la etajul al doilea, ca şi instalaţia electrică şi o conductă de apă rece.

La scurt timp după lichidarea incendiului, locatarii s-au întors în apartamente. Pompierii fac cercetări pentru a stabili cauza care a condus la declanşarea incendiului.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările