FOTO Centrul Galaţiului, blocat de o posibilă scurgere de gaze. Zeci de persoane au fost evacuate dintr-un magazin din zonă

FOTO Centrul Galaţiului, blocat de o posibilă
scurgere de gaze. Zeci de persoane au fost evacuate dintr-un magazin din zonă

Poliţiştii au izolat zona pe perioada verificărilor Foto: ISU Galaţi

Mai multe echipe echipaje de pompieri şi de la societatea de distribuţie a gazelor s-au deplasat la faţa locului pentru a face verificări, iar poliţiştii şi jandarmii au securizat zona.

Sâmbătă seara, Dispeceratul 112 a fost anunţat despre o posibilă scurgere de gaze în apropierea unui magazin din zona centrală a oraşului Galaţi.

La faţa locului se afla deja o autospecială de stingere cu apă şi spumă, al cărui echipaj era implicat într-o acţiune de informare preventivă. Acesta a evacuat imediat peste 30 de persoane din incinta magazinului amintit.

Zona a fost izolată de mai multe echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei, care au blocat circulaţia în zonă timp de 3 ore, până la ora 20,00. 

”După verificările de la societatea de distribuţie a gazelor, adjunctul inspectorului şef al ISU Galaţi, colonelul Vasile Onu, împreună cu prefectul Eugen Hristache, au decis că nu există o stare de pericol determinată de o scurgere de gaze”, a declarat plutonierul major Dan Cristian Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Traficul a fost reluat în centrul Galaţiului, urmând ca zilele următoare să fie efectuate verificări amănunţite pentru a se stabili cu exactitate dacă există o problemă la reţeaua de gaze din zonă, astfel încât aceasta să fie remediată.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Bloc din Buzău, evacuat din cauza unor scurgeri de gaze. Un microbist a ieşit din casă abia la pauza meciului pe care îl urmărea

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările