FOTO Accident grav, cu doi morţi, din vina unui şofer cu BMW din Galaţi. Maşina s-a despicat, pur şi simplu, în două, pe lung

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Urmările accidentului de la Miroslovesti. Foto: Facebook
Urmările accidentului de la Miroslovesti. Foto: Facebook

Potrivit martorilor, maşina gonea cu peste 150 de kilometri la oră. Autoturismul s-a făcut bucăţi însă şoferul gălăţean a scăpat doar cu câteva răni uşoare. El însă va răspunde penal pentru uciderea celor doi oameni.

Un accident rutier foarte grav, soldat cu moartea a două persoane, a avut loc în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, pe drumul european E85, în apropiere de oraşul Paşcani.

Potrivit poliţiştilor ieşeni, la ieşirea din localitatea Mirosloveşti, într-o curbă, un şofer în vârstă de 23 de ani din Galaţi,  a pierdut controlul asupra autoturismului BMW pe care-l conducea cu viteză foarte mare şi a intrat frontal într-un copac.

Potrivit martorilor, maşina circula cu peste 150 de kilometri la oră.

Impactul a fost atât de violent încât maşina s-a făcut bucăţi. Pur si simplu s-a desfăcut în două pe toată lungimea, după cum se poate vedea din fotografiile de mai jos!

Interesant este că, în ciuda coliziunii frontale, şoferul a scăpat cu răni uşoare, protejat fiind de air-bag-uri şi de centura de siguranţă. În schimb, din nenorocire, cei doi pasageri de pe bancheta din spate a maşinii au murit pe loc. Ei au fost proiectaţi, în urma coliziunii, la peste15 metri de maşină.

Urmările accidentului de la Miroslovesti. Foto
Urmările accidentului de la Miroslovesti. Foto

Şoferul a fost testat alcoolscopic şi s-a constatat că nu consumase bături alcoolice înainte de a urca la volan. El s-a ales însă cu dosar penal pentru ucidere din culpă, iar poliţiştii continuă cercetările în cauză.  

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite