Fenomen îngrijorător la Galaţi: din ce în ce mai mulţi şoferi conduc fără permis sau având dreptul de a conduce suspendat

Fenomen îngrijorător la
Galaţi: din ce în ce mai mulţi şoferi conduc fără permis sau având dreptul de a
conduce suspendat

Foto: arhivă Adevărul

În decurs de doar două zile, poliţiştii au depistat în trafic patru conducători auto care nu aveau dreptul de a conduce autovehicule sau aveau permisele suspendate. Într-un clasament al celor care încalcă legea, mopediştii sunt pe primul loc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 13 aprilie, poliţiştii din cadrul secţiei 1 Poliţie Rurală Galaţi au oprit în trafic, pe raza comunei Şendreni, un moped condus de un bărbat de 52 ani, din municipiul Galaţi. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul avea suspendat deptul de a conduce.

O zi mai târziu, poliţiştii postului de Poliţie Cavadineşti au oprit în trafic, pe raza localităţii, un autoturism condus de un bărbat de 45 ani.  ”Cu ocazia verificării documentelor, poliţiştii au constatat că şoferul avea suspendat dreptul de a conduce din  27 februarie 2018”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. 

Ambii conducători auto s-au ales cu dosare penale pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendat dreptul de a conduce. În aceeaşi zi, poliţiştii postului de Poliţie Valea Mărului au depistat pe raza localităţii, un tânăr de 18 ani, din municipiul Tecuci, care a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere. Tânărul este cercetat acum pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Pe 14 aprilie, poliţiştii din cadrul secţiei 2 Poliţie Rurală Smârdan au oprit în trafic pe D.J. 251, în comuna Cuza Vodă, un moped condus de un bărbat de 38 ani, din comuna Pechea. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi mopedul condus de acesta este neînregistrat. În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducere a unui vehicul neînmatriculat.

citeste totul despre: