Femeie şantajată cu filmuleţe şi poze indecente şi constrânsă să întreţină relaţii sexuale

Femeie şantajată cu filmuleţe şi poze indecente şi constrânsă să întreţină relaţii sexuale

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a obţinut de la o femeie poze indecente, iar apoi a şantajat-o şi pentru a nu le publica pe reţelele de socializare a obligat-o să îi dea bani şi bunuri şi a constrâns-o să întreţină cu el relaţii sexuale.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, bărbatul este cercetat acum pentru şantaj în formă continuată şi viol în formă continuată.

„Din materialul probator administrat în cauză a rezultat că, în perioada aprilie 2020 – ianuarie 2021, profitând de starea de nevoie a persoanei vătămate G.M.M, care demarase o campanie pentru strângerea unei sume de bani necesară pentru operaţii şi tratamente medicale, inculpatul C.I., în schimbul promisiunii donării unor sume de bani, a obţinut de la persoana vătămată fotografii, respectiv filmuleţe, în care aceasta apărea dezbrăcată sau în ipostaze indecente. 

Ulterior, prin şantajarea persoanei vătămate G.M.M. cu postarea pe reţele de socializare a respectivelor materiale, inculpatul C.I. a solicitat şi obţinut de la aceasta, diverse sume de bani, bunuri de valoare şi a constrâns-o totodată să întreţină cu el raporturi sexuale”, susţin procurorii.

Pe 12 ianuarie, Parchetul a cerut arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului, aceasta fiind admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Galaţi.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Şantaj sexual cu fotografii deocheate. Femeie de 41 de ani, căzută în plasa unui escroc ce putea să-i fie fiu

Gestul disperat al unei copile şantajate cu dezvăluirea către colegi a discuţiilor ei deşucheate de pe internet 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările