Federaţia Agricultorilor “Fermierul” lansează un nou proiect pentru şomerii din Regiunea Sud-Est

Federaţia Agricultorilor “Fermierul” lansează un nou proiect pentru şomerii din Regiunea Sud-Est

Managerii proiectului, în faţa unei noi provocări

Proiectul "O şansă la angajare pentru şomerii din Regiunea Sud-Est" este finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conferinţa de Lansare a Proiectului pentru judeţul Vrancea va avea loc mâine, la Focşani, la Casa de Cultură "Leopoldina Bălănuţă", începând cu ora 11.00.

"Considerăm că dezvoltarea resurselor umane în vederea includerii acestora pe o piaţă a muncii modernă, flexibilă şi inclusivă reprezintă un domeniu prioritar, iar integrarea şomerilor pe piaţa muncii constituie condiţie principală pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii", precizează Ginu Toma, managerul proiectului.

Grupul ţintă este reprezentat de un număr total de 100 de persoane şomere din trei judeţe ale ţării, Vrancea, Buzău, Galaţi şi susţinerea unui număr de 100 de persoane din acest grup pentru angajare, prin furnizarea de servicii de informare, mediere şi orientare profesională.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările