„Fat pig”, „O asemenea iubire” şi „O scrisoare… pierdută!!!”, în weekend la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

„Fat pig”, „O
asemenea iubire” şi „O scrisoare… pierdută!!!”, în weekend la Teatrul Dramatic
„Fani Tardini”

Scenă din piesa ”Fat Pig” Foto: Teatrul Dramatic ”Fani Tardini”

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi a programat, în weekendul 8-10 martie, trei spectacole ce au ca temă centrală iubirea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, 8 martie, publicul este invitat la „Fat pig”, de dramaturgul american Neil Labute, în regia Laurei Moldovan. Tom, un bărbat de corporaţie sensibil, dar indecis, se îndrăgosteşte de Helen, o bibliotecară deşteaptă şi amuzantă, cu forme. Relaţia lor generează consternare la biroul lui Tom. Întrebarea cheie este dacă Tom va avea curajul să rămână fidel convingerilor sale fragile.

Sâmbătă, 9 martie, se joacă „O asemenea iubire”, de scriitorul ceho-austriac Pavel Kohout, în regia lui Radu Nichifor. Este povestea unui bărbat care nu are curajul de a alege între două femei şi care distruge astfel destinul tinerei ce îl iubeşte până la sacrificiu.

Duminică, 10 martie, este seară de comedie românească: „O scrisoare… pierdută!!!”, de Ion Luca Caragiale, în regia lui Eugen Făt. O scrisorică de amor a unui prefect tânăr către soţia protectorului său ajunge în mâinile unui jurnalist fără scrupule şi devine un valoros instrument de şantaj pentru obţinerea unui fotoliu de deputat.

Amintim că Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi va dona încasările din vânzarea biletelor la spectacolul de vineri, 8 martie, către Fondul de Solidaritate Teatrală, în cadrul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti”, derulată de UNITER pentru sprijinirea artiştilor cu probleme de existenţă şi de sănătate din România. Ca atare, biletele la acest spectacol sunt tichete speciale emise de UNITER şi pot fi cumpărate doar de la casa de bilete a teatrului.

Fat Pig

Vineri, 8 martie 2019

Ora 19:00, Sala Mare

De: Neil LaBute

Regia: Laura Moldovan

Scenografia: Ioan Bocoş

Distribuţia: Oana Mogoş, Ciprian Braşoveanu, Flavia Călin, Vlad Volf

Durata: 1 h 30 min

O asemenea iubire

Sâmbătă, 9 martie 2019

Ora 19:00, Sala Mare

De: Pavel Kohout

Regia: Radu Nichifor

Scenografia: Sorana Ţopa

Distribuţia: Flavia Călin, Ciprian Braşoveanu, Ionuţ Moldoveanu, Petronela Buda, Tamara Constantinescu, Florin Toma, Vlad Ajder, Elena Ghinea, Adelin Ilie, Valentin Terente

Durata: 2 h 30 min (cu pauză)

O scrisoare…pierdută!!!

Duminică, 10 martie 2019

Ora 19:00, Sala Mare

De: Ion Luca Caragiale

Regia: Eugen Făt

Scenografia: Monica Turcu

Distribuţia: Ionuţ Moldoveanu, Stelian Stancu, Carmen Albu, Gabriel Constantinescu, Răzvan Clopoţel, Vlad Ajder, Lică Dănilă, George Breabăn

Durata: 1 h 50 min (cu pauză)

Biletele la spectacole pot fi cumpărate de pe site-ul Teatrului Dramatic - http://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol, sau de la casa de bilete, care are următorul program:

-Luni, Marţi, Miercuri 11:00 – 19:00

-Joi, Vineri 10:00 – 16:00 şi 17:00 – 19:00

-Sâmbătă, Duminică 10:00 – 13:00 şi 17:00 – 19:00.

Informaţii suplimentare legate de achiziţia biletelor pot fi obţinute apelând 0758-089-994 sau 0758-049-850.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările