„Fat Pig”, în cadrul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti”. Ambasadorii campaniei din acest an sunt actorii Emilia Popescu şi Marius Manole

„Fat Pig”, în cadrul
Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti”. Ambasadorii campaniei din acest
an sunt actorii Emilia Popescu şi Marius Manole

Emilia Popescu şi Marius Manole Foto: Teatrul Dramatic ”Fani Tardini”

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi se alătură Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti”, derulată de Uniunea Teatrală din România (UNITER) în scopul strângerii de fonduri pentru artiştii cu probleme de existenţă şi de sănătate din toată ţara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Teatrul Dramatic va direcţiona către Fondul de Solidaritate Teatrală încasările din vânzarea biletelor la spectacolul programat vineri, 8 martie 2019, la ora 19,00 – „Fat Pig”, în regia Laurei Moldovan, avându-i în distribuţie pe Oana Mogoş, Ciprian Braşoveanu, Flavia Călin şi Vlad Volf.

Biletele la acest spectacol sunt tichete speciale emise de UNITER pentru Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” şi pot fi cumpărate doar de la casa de bilete a Teatrului Dramatic.

Campania Naţională „Artiştii pentru artişti”, iniţiată de UNITER în anul 2002, se derulează anual în lunile martie şi aprilie. Perioada nu a fost aleasă întâmplător. Pe 27 martie este celebrată Ziua Mondială a Teatrului – un moment excelent pentru manifestarea solidarităţii de breaslă şi pentru oferirea unui ajutor concret celor care au slujit scena.

Anul acesta, ambasadorii Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti” sunt Emilia Popescu şi Marius Manole, doi actori foarte implicaţi în viaţa comunităţii teatrale. Pe site-ul www.uniter.ro pot fi văzute mesajele video ale ambasadorilor şi lista completă a reprezentaţiilor care se vor juca în toată ţara în cadrul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti”.

Sumele strânse din vânzarea de bilete, donaţii şi sponsorizări vor fi virate către Fondul de Solidaritate Teatrală, în contul UNITER RO40RZBR0000060007801286, deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările