Fast food închis după ce un client a postat pe Facebook imagini cu gândaci care se plimbă prin vitrine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor şi reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică au închis fast food-ul, aplicând şi amenzi în valoare de 23.000 de lei după ce au găsit în incinta acestuia gândaci vii şi morţi.

Un gălăţean a postat pe Facebook o înregistrare video, pe imagini observându-se cum mai mulţi gândaci se plimbă prin vitrinele unui fast food. Postarea a devenit virală pe reţelele de socializare, oamenii declarându-se dezgustaţi de cele văzute, dar şi revoltaţi de  indiferenţa administratorilor fast food-ului faţă de cele mai elementare norme de igienă.

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor şi cei ai Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi s-au autosesizat în acest caz şi au efectuat un control la fast food-ul în cauză. Inspectorii au găsit gândaci morţi şi vii în incinta acestuia.

Fast food-ul a fost închis, iar administratorului acestuia a fost amendat cu 10.000 de lei de către comisarii de la Protecţia Consumatorilor şi cu 13.000 de lei de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică.

”S-a dispus închiderea unităţii pentru o perioadă de cel mult şase luni. Ei pot remedia problemele descoperite mult mai rapid. S-a dat şi o amendă de 10.000 de lei. Am găsit mai mulţi gândaci vii şi morţi, dar au fost şi alte probleme legate de materia primă. Când îşi vor rezolva problemele, vor putea cere redeschiderea”, a declarat Carmen Tudor, comisarul şef adjunct al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi. Controalele vor fi extinse acum şi la celelalte fast food-uri din Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite