Expoziţie de tehnică de luptă şi jocuri pentru copii de Ziua Internaţională a Copilului

Expoziţie de tehnică de luptă şi jocuri pentru copii de Ziua
Internaţională a Copilului

Micuţii vor avea parte de distracţie maximă la expoziţia de tehnică de luptă Foto: IJJ Galaţi

Cea de-a patra ediţie a evenimentului preferat al copiilor, “Fii eroul nostru!” se va desfăşura pe 1 Iunie în parcarea Shopping City Galaţi, între orele 10,00 – 13,00. Toţi copiii dornici să petreacă ziua de 1 Iunie cu activităţi speciale, concursuri atractive, joacă educativă, teatru de păpuşi şi multă aventură, sunt aşteptaţi în parcarea Shopping City Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Organizat de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Galaţi, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, Penitenciarul Galaţi, Batalionul 300 Infanterie Mecanizată Galaţi, Poliţia Locală Galaţi, Urban Volunteer Search and Rescue Galaţi, Carrefour Galaţi şi Shopping City Galaţi, evenimentul îi aşteaptă pe copii cu cele mai interesante şi atractive concursuri şi activităţi organizate de către structurile participante.

O altă surpriză pregătită pentru cei mici vine din partea Penitenciarului Galaţi care va organiza, începând cu ora 11,30, un spectacol de teatru de păpuşi, actorii păpuşari fiind persoane private de libertate. Piesa de teatru reprezintă o adaptare după povestea lui Ion Creangă, „Prostia omenească”.

Scopul principal al evenimentului îl reprezintă, pe lângă asigurarea condiţiilor optime de petrecere a zilei de 1 Iunie, motivarea copiilor şi a adolescenţilor de a alege cariera de jandarm, pompier, poliţist, militar, poliţist de frontieră, lucrător de penitenciare, poliţist local sau de a deveni voluntar în domeniul situaţiilor de urgenţă şi a medicinii preventive.

”Obiectivele activităţilor planificate vizează promovarea unei imagini instituţionale pozitive, promovarea valorilor şi tradiţiilor de arme, creşterea respectului pentru instituţiile statului şi pentru simbolurile naţionale, diseminarea în rândul copiilor şi al adolescenţilor a unor modele de bună practică, cu scopul de a preveni ca pe viitor aceştia să comită fapte  antisociale, precum şi promovarea în rândul participanţilor a unor atitudinii pozitive, civice şi responsabile”, au precizat reprezentanţii  Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Derulat pe parcursul a trei ore, evenimentul “Fii eroul nostru!” reuneşte cei mai de seamă eroi din lumea reală, pentru demonstraţii inedite şi pentru joacă educativă, prezentând celor mici ce face şi cum este un adevărat erou. Copiii vor avea astfel posibilitatea de a se transforma în eroul lor preferat. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările