Expoziţie de cristale cu vânzare pentru împătimiţi. Pot fi cumpărate bijuterii din corali, perle sau chihlimbar

Expoziţie de cristale
cu vânzare pentru împătimiţi. Pot fi cumpărate bijuterii din corali, perle sau
chihlimbar

Expoziţia de cristale se va desfăşura în intervalul 11-13 mai Foto: CMSN

Vineri, 11 mai 2018, cu începere de la ora 11,00, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va avea loc vernisajul celei de a VIII-a ediţii a salonului expoziţional „Feeria Cristalelor”, manifestare care îşi propune să aducă în faţa publicului vizitator fascinanta lume a mineralelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

La manifestare vor expune colecţionari din Bucureşti, Baia Mare, Sângeorz-Băi (Bistriţa-Năsăud) şi Galaţi. Timp de trei zile, în holul mare de la parterul muzeului vor fi prezentate şi oferite spre vânzare publicului o mare diversitate de bijuterii – bijuterii unicat din pietre naturale, sidef, corali, perle sau chihlimbar - pietre semipreţioase, cristale, colecţii de minerale, eşantioane minerale, minerale şlefuite, geme, fosile, produse ornamentale din piatră, obiecte decorative si ornamentale.

În zona centrală a spaţiului expoziţional din holul muzeului, se va putea admira microexpoziţia ”Minerale şi cristale”, care va rămâne deschisă la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi până pe 10 iunie 2018.

Microexpoziţia evidenţiază exponate de mineralogie din patrimoniul ştiinţific al instituţiei gălăţene. Pietrele provin din toate colţurile lumii: geode şi cuarţ din Brazilia, lemn silicifiat, calcedonie, flori de mină din România (renumitele stibine, calcite, cuarţuri) sau malachit din Congo.

”Feeria Cristalelor” se va desfăşura în perioada 11 – 13 mai 2018, programul de vizitare fiind următorul: vineri 10.00-18.00; sâmbătă-duminică 10,00-20,00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările