EXCLUSIV/ Un cunoscut artist din Galaţi a fost arestat pentru fraudă. Richard Clayderman de România este acuzat de clonare de carduri

EXCLUSIV/ Un cunoscut artist din Galaţi a fost arestat pentru fraudă. Richard Clayderman de România este acuzat de clonare de carduri

Răzvan Drăguş

Pianistul, Răzvan Drăguş, din trupa Avantgarde, asemuit cu Richard Claiderman, este acuzat de clonare de carduri.Instrumentistul tocmai semnase un contract pentru un album cu cea mai importantă casă de discuri din SUA.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unul dintre cei mai buni „clăpari" din România, pianistul Răzvan Drăguş, a ajuns în arestul Poliţiei Galaţi.

Grigore Neagu şi Răzvan Drăguş au fost arestaţi anul acesta pe 3 iunie de către Tribunalul Galaţi sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, falsificare de instrumente de plată electronică, tentativă de efectuare a unor operaţiuni financiare în mod fraudulos, acces neautorizat într-un sistem informatic şi tentativă de fraudă.

Răzvan Drăguş a urmat cursurile liceale şi a absolvit Conservatorul în Germania, fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi pianişti din România.

A devenit membru al formaţiei Avantgarde, trupă care cântă pop rock, soft rock, reggae, funk şi balade.
Răzvan Drăguş s-a declarat nevinovat, însă DIICOT Galaţi că deţine interceptări telefonice, care ar proba comiterea faptelor pentru care a fost arestat.

"Sunt surprinsă pentru că îl cunosc de mult timp, iar Răzvan este un geniu al muzicii. Acest talent se va pierde, dacă va rămâne în arest. Nu cred în vinovăţia lui Răzvan, locul lui nu este în arest", ne-a declarat Biatrice Martiş, avocatul lui Răzvan Drăguş.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: