Evitaţi strada Traian în zona Pieţei Centrale. Până la sfârşitul săptămânii traficul este afectat de lucrări

Evitaţi strada Traian în zona Pieţei Centrale. Până la sfârşitul săptămânii traficul este afectat de lucrări

FOTO Arhivă Advărul

Primăria a decis să monteze limitatoare de sens pe strada Traian, între intersecţia acesteia cu strada Basarabiei (fosta 6 martie) şi capătul de linie al tramvaielor (Piaţa Centrală). Lucrările au fost demarate luni, 4 martie, şi urmează ca traficul să revină la normal sâmbătă, 9 martie.

O porţiune intens circulată de pe recent modernizata stradă Traian din Galaţi va fi afectată timp de câteva zile de restricţii de trafic ca urmare a unor lucrări publice.

Primăria municipiului Galaţi a anunţat că în intervalul 4-8 martie 2019 pe amintita arteră rutieră se vor monta separatoare de sens, pe tronsonul cuprins între Piaţa Centrală (capăt de linie tramvai) şi intersecţia cu strada Basarabiei.

Din acest motiv traficul rutier va fi îngreunat pe segmentul precizat, însă circulaţia nu va fi închisă complet. Lucrările vor fin gata pe 8 martie, ceea ce înseamnă că de sâmbătă, 9 martie, se va circula din nou fără probleme, în zonă.

Este de spus şi că la intersecţiile cu strada Eroilor şi strada Serei sensurile de mers nu vor fi prevăzute cu separatoare de sens, astfel încât să se poată realiza accesul în aceste intersecţii. 

În rest, pe toată lungimea segmentului de stradă menţionat, trecerea de pe un sens de mers pe altul nu va mai fi posibilă.

După cum puteţi observa din infografia de mai jos, între Piaţa Mare şi Baia Comunală puteţi întoarce maşina, pe strada Traian, doar în cele două intersecţii marcate cu cerc albastru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: