Eveniment special la Biblioteca „V.A. Urechia”: lansarea colecţiei „Mihai Eminescu în 200 de ediţii”

Eveniment special la Biblioteca „V.A. Urechia”: lansarea colecţiei „Mihai Eminescu în 200 de ediţii”

Biblioteca VA Urechia, sediul central FOTO C Crângan

Lansarea este găzduită de salonul literar „Axis Libri” şi se va desfăşura joi, 16 mai 2019, de la ora 17,00. În deschiderea evenimentului va avea loc un recital de vioară susţinut de elevii Liceului de Arte „Dimitrie Cuclin” din Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia“ din Galaţi vă invită joi, 16 mai 2019, de la ora 17,00, la Salonul Literar „Axis Libri“, manifestare culturală organizată săptămânal în Sala de lectură „Mihai Eminescu“, la sediul central al prestigioasei instituţii de cultură. 

Evenimentul va cuprinde de data aceasta un moment special: lansarea volumelor din cadrul colecţiei „Mihai Eminescu în 200 de ediţii”, editor Aurel Ştefanachi, director Editura Tipo Moldova din Iaşi. Invitaţi speciali sunt scriitorii Theodor Codreanu, Nicolae Georgescu, Doina Rizea, Lina Codreanu şi Viorel Coman. 

În deschiderea evenimentului va avea loc un recital de vioară susţinut de elevii Liceului de Arte ”Dimitrie Cuclin” din Galaţi: Cristian Duminică (cls. a V-a), Angelo Andrei Stanciu (cls. a V-a) şi Robert Sebastian Lazăr (cls. a II-a), însoţiţi de prof. Manuela Călăraşi. 

Moderatori vor fi Geta Eftimie, directorul adjunct al Bibliotecii şi A.G. Secară, scriitor. Intrarea este liberă pentru toţi cei interesaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: