Eveniment de excepţie la Galaţi. Societatea civilă este invitată la Balul Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor

Eveniment de excepţie la Galaţi. Societatea civilă este invitată la Balul Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor

Vestimentaţia trebuie să fie specifică unei seri speciale FOTO Pinterest

I.P.A. Regiunea 2 Galaţi şi I.P.A. Regiunea 3 Galaţi organizează, în parteneriat cu „Asociaţia Galaţi, oraşul meu”, în data de 21 octombrie, Balul Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor 2016.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul este deschis societăţii civile, mediului academic, de aface şi tuturor celor care apreciază acest gen de evenimente de înaltă ţinută. Participanţii vor beneficia de un program deosebit, iar vestimentaţia va fi una adecvată, specifică unei seri speciale. Aşadar, doamnele şi domnişoarele vor purta rochie de seară, iar pentru domni se impune costum, smoking sau uniforma de ceremonie, cămaşă albă, cu papion sau cravată.

Preţul unui meniu la Balul Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor 2016 este de 130 de lei de persoană, iar locurile sunt limitate.

„Îi aşteptăm cu drag pe toţi cei care doresc să participe la acest eveniment rafinat”, a precizat Bogdan-Radu Brînzan, preşedintele Asociaţiei Galaţi, oraşul meu.

Înscrierile se pot realiza la următoarele persoane de contact: Ion Melinte (0742.038.492), Laurenţiu Marinescu (0756.071.416), Cătălin Mircea Bădin (0748.121.914), Bogdan-Radu Brînzan (0724.571.651).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: