Evacuare cu scandal. Femeie dată afară cu forţa din casa unei bătrâne deoarece a vrut să-i ridice pensia VIDEO

Evacuare cu scandal. Femeie dată afară cu forţa din casa unei bătrâne deoarece a vrut să-i ridice pensia VIDEO

FOTO Jandarmeria Galaţi

Jandarmii gălăţeni au intervenit pentru a evacua o femeie din apartamentul unei bătrâne pe care o îngrijea. Deoarece a tot refuzat să plece, bătrâna a cerut ajutorul rudelor, iar acestea au sunat la 112 să anunţe incidentul. Tot scandalul între cele două ar fi pornit de la pensie.

Ştiri pe aceeaşi temă

La 77 ani, o bătrână din Galaţi a crezut că a găsit persoana alături de care să îşi mai îndulcească singurătatea. Având copiii plecaţi peste graniţă, bătrâna era îngrijită de către o vecină care îi administra banii, îi gătea, îi lua medicamentele şi îi făcea cumpărăturile. 

La un moment dat, între cele două au apărut mai multe neînţelegeri. Femeia de 47 de ani a început să îi ceară acesteia ca ea să îi ridice pensia şi să îi administreze banii, numai că s-a lovit de un refuz categoric al bătrânei. Incidentul a fost sesizat la 112. 

„Din verificările efectuate de către jandarmi a rezultat faptul că în urmă cu aproximativ trei săptămâni apelanta a fost recomandată proprietarei apartamentului, o bătrână în vârstă de 77 ani, de către o vecină care îi administrează pensia, cu intenţia de a-i oferi posibilitatea de a socializa permanent şi a o îngriji în orice moment. Întrucât urma să aibă grijă de bătrână, aceasta îşi exprimase acordul ca femeia să locuiască împreună cu ea în imobil, fără alte pretenţii financiare, iar cheltuielile legate de întreţinerea bătrânei, plata facturilor şi efectuarea cumpărăturilor să se facă tot de către vecină. În momentul în care vecina a ridicat pensia bătrânei, femeia a făcut scandal şi a solicitat ca ea să îi administreze banii, aşa cum consideră de cuviinţă”, au informat jandarmii gălăţeni.

Discuţiile pe acest subiect au culminat duminică, 3 ianuarie, când femeii i s-a cerut să părăsească locuinţa, dar a refuzat. Şi-a sunat rudele ca să o ajute la evacuarea femeii.

„Rudele venite să o ajute pe bătrână nu au reuşit, motiv pentru care au fost chemaţi jandarmii, culmea, chiar de către femeia căreia i se solicitase să părăsească imobilul.Familia s-a lovit de un refuz categoric al femeii de a părăsi locuinţa şi au asistat la un scandal făcut de aceasta”, au spus jandarmii.

Într-un final, jandarmii au reuşit să o scoată afară pe femeie din apartament şi i-au aplicat o amendă în valoare de 1.000 lei.

„Întrucât bătrânii sunt vulnerabili în faţa unor astfel de situaţii, recomandăm să verificaţi persoana pe care o alegeţi să locuiască cu ei, să le administreze veniturile şi să îi îngrijească. Nu ştiţi peste cine puteţi da”, au adăugat reprezentanţii Jandarmeriei Galaţi.  

   

Vă recomandăm şi:

Gestul de omenie al jandarmilor. Au cumpărat rechizite pentru toţi elevii unei şcoli dintr-o comunitate săracă

Femeie evacuată din locuinţă, după ce şi-a agresat soacra

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările