Două tinere din Galaţi care ofereau servicii sexuale, ameninţate cu sabia şi sechestrate într-un apartament din Iaşi

Două tinere din Galaţi care ofereau servicii sexuale,
ameninţate cu sabia şi sechestrate într-un apartament din Iaşi

Foto: arhivă Adevărul

Tinerele, cu vârsta de 17 şi 20 de ani, au fost sechestrate de doi bărbaţi şi un adolescent într-un apartament din Iaşi, după ce fetele au dat anunţ la mica publicitate că oferă servicii sexuale.

Ştiri pe aceeaşi temă

O tânără din Galaţi a sunat luni, 9 noiembrie, în jurul orei 23,00, la 112 pentru a anunţa că sora ei, care se afla pe raza municipiului Iaşi cu alte două prietene, nu mai răspunde la telefon.

Poliţiştii au făcut verificări şi au aflat că două dintre cele trei tinere  au dat un anunţ la mica publicitate privind oferirea de servicii sexuale, fiind contactate de un bărbat pentru a merge la o locaţie de pe raza municpiului Iaşi. Ulterior, fetele nu au mai răspuns la telefon.

Potrivit unor surse judiciare, unul dintre bărbaţi le-a ameninţat pe fete cu o sabie după consumarea relaţiilor sexuale, spunându-le că nu mai au voie să iasă din apartament.

Una dintre tinere a profitat de neatenţia răpitorilor şi i-a trimis un SMS unei prietene, în care îi explica situaţia.

"Una dintre tinere, în timp ce s-ar fi aflat în imobilul de pe raza municipiului Iaşi, ar fi reuşit să trimită un SMS prietenei sale, prin care o informa că este într-un apartament, la ultimul etaj al unui bloc, în apropierea unui magazin, fără să cunoască cu exactitate adresa", au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi.

Poliţiştii au trecut la verificarea zonei indicate, identificând apartamentul în care se aflau fetele. Iniţial, bărbaţii au refuzat să le deschidă uşa poliţiştilor, dar când li s-a comunicat că se va folosi forţa pentru pătrundere, s-au conformat solicitării, iar fetele au fost eliberate.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Răpire într-o comunitate de romi. O fetiţă de 9 ani a fost luată de pe stradă pentru a fi forţată să se mărite

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările