Două persoane aflate într-o canoe în pericol de scufundare în Dunăre, salvate de poliţiştii de frontieră gălăţeni

Două persoane aflate într-o canoe în pericol de scufundare în Dunăre, salvate de poliţiştii de frontieră gălăţeni

FOTO Arhiva Adevărul

În barcă se aflau un  bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 30 de ani, care au declarat că au pierdut controlul ambarcaţiunii din cauza vântului puternic şi a valurilor foarte mari.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au intervenit pentru salvarea a două persoane, care se aflau într-o canoe ce era în pericol de scufundare pe fluviul Dunărea.

În data de 26 august 2016, în jurul orei 16.40, s-a primit o solicitare de la operatorul 112, pentru salvarea a două persoane aflate aflate într-o canoe, care erau în pericol de înec, în zona Şantierului Naval.

Imediat, poliţiştii de frontieră au intervenit cu nava Onix 26 SD din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi şi au identificat ambarcaţiunea, în care se aflau două persoane, un bărbat şi o femei, ambii în vârstă de 30 ani.

Poliţiştii de frontieră au transportat persoanele în siguranţă la mal, unde au fost preluate de lucrători din cadrul Poliţiei Transporturi Navale Galaţi.

Tinerii au declarat că au o oarecare experinţă în manevrarea unei astfel de ambarcaţiuni, dar că au pierdut controlul acesteia din cauza vântului puternic, a valurilor şi a curenţilor foarte puternici din zona în care se aflau.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: