„Dorel de România” a provocat haos pe o şosea din Austria. A scăpat beton pe 25 de maşini şi a îngreunat circulaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Un muncitor român în vârstă de 35 de ani a provocat un adevărat haos pe o şosea đin Austria, după ce încărcătura din betoniera pe care o conducea a căzut pe 25 de maşini şi pe o porţiune de şase kilometri de şosea. A fost nevoie de zeci de poliţişti şi pompieri pentru devierea circulaţiei şi curăţarea carosabilului.

Un român în vârstă de 35 de ani, rezident în localitatea Grieskirchen, din Austria Superioară, le-a creat probleme serioase autorităţilor din Austria. 

Pe 24 noiembrie 2021, pe Innviertler Strasse, pe porţiunea de drum de la Andorf spre Schärding, românul, care conducea o betonieră, a observat târziu că pierde încărcătura, care a ajuns pe maşinile parcate şi de-a lungul străzii.

În localitatea Taufkirchen an der Pram, betoniera a început să se golească singură din cauza unei defecţiuni tehnice la controlul pârghiei transversale, care este responsabilă pentru descărcare, potrivit publicaţiei laumat.at

Din betonieră a căzut beton amestecat pe o distanţă de aproape şase kilometri. Numeroase autovehicule parcate, până acum fiind identificate 25 de vehicule, au fost avariate considerabil de amestecul din beton. O parte din încărcătură a căzut şi pe carosabil, fiind apoi întinsă pe şosea de vehiculele aflate în trafic.

Bărbatul de 35 de ani a observat defecţiunea tehnică la vehiculul său în zona Pramhof, din localitatea St. Florian am Inn, oprind imediat camionul pe partea dreaptă a străzii. 

Cinci patrule de poliţie şi pompierii au deviat circulaţia în zonă timp de două ore. Drumul a fost curăţat cu o maşină specială şi redat apoi circulaţiei.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Fată de 15 ani, moartă într-un accident rutier în Dolj. În maşină se mai aflau cinci ocupanţi cu vârste între 14 şi 20 ani

Un tânăr a fost ucis pe loc într-un groaznic accident rutier în comuna Ciulniţa

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite