Donaţie consistentă de materiale medicale, făcută de un lanţ de farmacii  spitalelor din Galaţi şi Brăila

Donaţie consistentă de materiale medicale, făcută de un lanţ de farmacii  spitalelor din Galaţi şi Brăila

Predarea măştilor către sptalele din Galaţi FOTO Marian Pătrăşcoiu

În total, aproape 80.000 de măşti chirurgicale cu trei straturi au ajuns la trei unităţi medicale de prim-plan din cele două judeţe, donaţia fiind făcută de Catena şi de Fildas Trading.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zilele trecute, trei spitale din judeţele Galaţi şi Brăila au primit o donaţie impresionantă de materiale de protecţie. Este vorba de 78.000 de măşti chirurgicale în trei straturi, care au fost donate de reţeaua de farmacii Catena şi de compania Fildas Trading.

La Galaţi, măştile au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” (34.000 de bucăţi) şi la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Ioan” (10.000 de bucăţi), în vreme ce la Brăila beneficiarul a   fost Spitalul Judeţean de Urgenţă (34.000 de bucăţi).

După cum ne-a mărturisit Marian Pătrăşcoiu, reprezentantul Catena, donaţia face parte dintr-o campanie mai amplă a lanţului de farmacii, care vizează toate spitalele importante din România.

De asemenea, compania a donat 100.000 de euro către fondul de urgenţă pentru susţinerea sistemului medical românesc, înfiinţat la iniţiativa Organizaţiei Salvaţi Copiii România. Crearea acestui fond are drept scop îmbunătăţirea asistenţei medicale în cadrul secţiilor de primiri urgenţe, de pediatrie şi de terapie intensivă nou-născuţi ale mai multor spitale din ţară, pe fondul actualei crize declanşate de pandemia provocată de noul coronavirus.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: