Doi urmăriţi naţional, identificaţi şi reţinuţi de poliţişti. Au fost condamnaţi definitiv pentru înşelăciune şi tâlhărie

Doi urmăriţi
naţional, identificaţi şi reţinuţi de poliţişti. Au fost condamnaţi definitiv pentru
înşelăciune şi tâlhărie

Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 21 de ani şi o femeie de 44 de ani au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, după ce au fost condamnaţi definitiv la pedepse cu închisoarea cu executare efectivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 14 aprilie, poliţiştii postului de Poliţie Vânători au depistat pe o stradă din comuna Vânători, un tânăr de 21 ani, din localitate, urmărit naţional din 15.03.2018.

”Bărbatul, pe numele căruia Judecătoria Galaţi emisese un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate de doi ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, a fost condus la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi în vederea încarcerării”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

O zi mai târziu, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Galaţi–Biroul Urmăriri au depistat o femeie de 44 ani, din municipiul Galaţi, urmărită naţional din data de 15.06.2016 şi pe numele căreia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani şi 6 luni, emis de Judecătoria Galaţi. Persoana în cauză, condamnată pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, a fost condusă, de asemenea, la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi în vederea executării pedepsei.

citeste totul despre: