Doi urmăriţi naţional, prinşi de poliţişti şi trimişi la închisoare. Ambii fuseseră condamnaţi definitiv la pedepse privative de libertate

Doi urmăriţi naţional, prinşi de poliţişti şi
trimişi la închisoare. Ambii fuseseră condamnaţi definitiv la pedepse privative
de libertate

Bărbaţii se bucurau de libertate, deşi fuseseră condamnaţi la pedepse cu executare Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de  47 de ani din Tecuci şi un tânăr de 25 de ani din localitatea gălăţeană Iveşti se plimbau nestingheriţi pe stradă, deşi fuseseră condamnaţi definitiv la pedepse cu închisoarea cu executare efectivă pentru furt.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Pe13 decembrie, poliţiştii din comuna Iveşti, în colaborare cu poliţiştii  din cadrul Compartimentului Urmăriţi, au depistat un tânăr de 25 ani,  care avea emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei  închisorii de cinci ani şi şase luni pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.  

O zi mai târziu, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci au depistat un bărbat de 47 ani din Tecuci, urmărit la nivel naţional, pe numele căruia Judecătoria Tecuci a emis mandat de executare a pedepsei de nouă luni pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Poliţiştii i-au condus pe cei doi bărbaţi la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, în vederea executării pedepselor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările