Doi tineri gălăţeni au fost reţinuţi de către poliţişti pentru comiterea a cinci tâlhării

Doi tineri gălăţeni au fost reţinuţi de către poliţişti pentru comiterea a cinci tâlhării

Tinerii au fost reţinuţi de către poliţişti

Cei doi tâlhari preferau victimele tinere, cu vârste cuprinse între 15 – 16 ani, cărora le furau telefoanele şi banii. Tinerii s-au ales cu dosare penale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ionuţ P., de 22 de ani şi Andrei L., de 18 ani, au fost prinşi ieri de către poliţiştii de la Investigaţii Criminale după ce au tâlhărit mai mulţi copii. Ultima lor victimă, Alin P., de 15 ani, a anunţat poliţiea după ce i-a fost furat telefonul mobil chiar în faţa Liceului Teoretic Dunărea.

„În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că cei doi sunt suspecţi de comiterea tâlhăriei asupra minorului Alin P., precum şi de comiterea altor patru asemenea fapte. Suspecţii comiteau faptele în general dimineaţa, victimele, minori cu vârste de 15-16 ani, fiind deposedate,  prin violenţă, de telefoanele mobile şi de diferite sume de bani” spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Telefonul, în valoare de 450 de lei, a fost recuperat, iar vinovaţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Aceştia vor fi prezentaţi Judecătoriei Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările