Trei morţi şi şapte răniţi, printre care se numără şi trei copii, în urma unui grav accident de circulaţie produs la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei maşini au fost implicate într-un carambol rutier care a avut loc astăzi pe DN 25, între localităţile gălăţene Şendreni şi Movileni. La faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere şi una de la descarcerare.

O tragedie avut astăzi, 9 aprilie, în judeţul Galaţi, pe DN 25, care leagă comunele Şendrei şi Movileni. Un şofer a efectuat o depăşire imprudentă şi a antrenat alte două autovehicule, provocând o ciocnire în lanţ.

Bilanţul accidentului este tragic: trei persoane şi-au pierdut viaţa şi alte şapte sunt rănite. Printre pasagerii din maşinile implicate în accident se aflau şi trei copii, dar aceştia nu au suferit decât răni minore, fiind deja transportaţi la Spitalul de Copii din Galaţi.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Galaţi, comisarul şef Gabriela Costin, s-au efectuat manevre de resuscitare la faţa locului, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru două dintre victime. La faţa locului s-au deplasat două ambulanţe SMURD, care au preluat răniţii şi i-au transportat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.

O autospecială de descarcerare a intervenit pentru scoaterea mai multor victime din maşinile unde rămăseseră blocate. A trei persoană rănită grav în accidentul de pe DN25 a fost transportată în stare foarte gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Galaţi, potrivit locotenent colonelului Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, efectuând verificări pentru a stabili circumstanţele exacte în care a avut loc accidentul.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite