Doi copii au dispărut de acasă. Cei doi sunt prieteni şi au fost văzuţi ultima dată în gara Constanţa

Doi copii au dispărut de acasă. Cei doi sunt prieteni şi au fost văzuţi ultima dată în gara Constanţa

sursa:Politia Romana

Poliţiştii gălăţeni sunt în alertă, după ce doi minori de 13 şi 14 ani, au  plecat împreună de la locuinţele lor, din municipiul Galaţi, şi nu au mai revenit.  Cei doi ar fi fost văzuţi ultima dată împreună, în gara Constanţa, spun poliţiştii.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
Pe 9 martie, în jurul orei 22.00, Secţia 3 Poliţie a fost sesizată de către un bărbat, din municipiul Galaţi, cu privire la faptul că fiica sa Dragomir Amalia Sara, de 13 ani, ar fi plecat, în cursul aceleiaşi zile, de la domiciliu, şi nu a mai revenit.
 
La aceiaşi oră, a fost înregistrată la Secţia 3 Poliţie o altă sesizare, făcută de o femeie, din municipiul Galaţi, cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu, în cursul zilei, a nepotului său, de 14 ani, Buganu Andrei.
 
„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi sunt prieteni şi ar fi plecat împreună în direcţia Constanţa, luând trenul de ora 14.30. Cei doi ar fi fost văzuţi ultima dată împreună, în gara Constanţa”, a anunţat IPJ Galaţi.
 
La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu o geacă lungă de fâş, de culoare bleumarin, cu glugă, iar în picioare purta adidaşi de culoare albă.
 
„Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestora sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, transmite Poliţia Galaţi. 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările