Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a rămas fără şef. Noul director a contestat decizia de numire în funcţie a Ministerului Sănătăţii

Direcţia de Sănătate
Publică Galaţi a rămas fără şef. Noul director a contestat decizia de numire în
funcţie a Ministerului Sănătăţii

Dr. Liliana Moise (stânga) şi dr. Sorina Honţaru Foto: www.faramogul.ro/epitesti.ro

Începând de astăzi, 20 mai, a încetat exercitarea cu caracter temporar a funcţiei de director executiv al DSP Galaţi de către medicul Liliana Moise. Înlocuitorul acesteia, fostul şef al DSP Argeş, nu s-a prezentat la post.

Ştiri pe aceeaşi temă

Situaţie bizară la Direcţia de Sănătate Publică Galaţi. Dr. Liliana Moise nu a dorit să i se prelungească promovarea în funcţie, astfel că începând de miercuri, 20 mai, funcţia de director ar fi trebuit ocupată de dr. Sorina Honţaru, fostul şef al DSP Argeş, numai că aceasta din urmă a contestat numirea.

”Începând cu data de astăzi, 20 mai, doamnei doctor Liliana Moise îi încetează exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere de director executiv al DSP Galaţi. Doamna doctor Liliana Moise şi-a exprimat dorinţa de a nu i se mai prelungi promovarea pe această funcţie. Dumneai a rămas şef serviciu control în sănătate publică în cadrul DSP Galaţi. Tot ce s-a întâmplat nu are nicio legătură cu evoluţia epidemiologică COVID-19 din judeţul nostru. Doctorul Sorina Honţaru, directorul DSP Argeş, a contestat decizia Ministerului Sănătăţii de numire ca director executiv  la DSP Galaţi. Dumneai nu s-a prezentat la post”, ne-a declarat dr. Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi. 

Ministerul Sănătăţii trebuie să găsească zilele următoare o soluţie pentru ocuparea postului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: