Dezbatere publică privind proiectul de hotărâre ce vizează atribuirea abonamentelor pentru locurile din noua parcare supraetajată din Galaţi

Dezbatere publică
privind proiectul de hotărâre ce vizează atribuirea abonamentelor pentru
locurile din noua parcare supraetajată din Galaţi

Noua parcare supraetajată din Galaţi Foto: Primăria Galaţi

Locurile de parcare vor putea fi utilizate de către locuitorii care au reşedinţa în blocurile aflate în zona străzilor Giussepe Garibaldi, Armata Poporului, Ovidiu şi Roşiori din Galaţi.

Primăria municipiului Galaţi a pus în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind atribuirea abonamentelor pentru locurile de parcare din noua parcare supraetajată din cartierul Mazepa.

”Procedura de atribuire a abonamentelor pentru parcarea de reşedinţă supraetajată se va aplica de sus în jos pentru toate locurile de parcare (începând cu etajul superior), în mai multe etape de repartizare, pe principiul proximităţii, în cadrul fiecărei etape fiind alocate un număr minim de 10, maxim 25 de locuri de parcare. Abonamentele vor fi de trei tipuri: BASIC (loc de parcare simplu), PLUS (loc de parcare + spaţiu auxiliar tip boxă), ECO (loc de parcare prevăzut cu staţie de alimentare pentru autoturismele plug-in hybrid şi electrice”, anunţă reprezentanţii Primăriei Galaţi.

Pentru atribuirea abonamentelor BASIC şi PLUS se va elabora o procedură de licitaţie publică cu strigare, în vreme ce o procedură de atribuire directă se ia în calcul doar pentru locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi şi pentru abonamentele ECO.

Detaliile proiectului pot fi consultate pe site-ul Primăriei municipiului Galaţi, la adresa https://www.primariagalati.ro/portal/act/transparenta/Pr_HCL05201.pdf

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare a persoanelor interesate pot fi depuse zilnic până la data de 17.05.2020 prin formularul online afişat la începutul secţiunii, ca mesaj în format electronic pe adresa de e mail comunicare@primariagalati.ro sau prin poştă, pe adresa instituţiei din Galaţi, Str. Domnească nr. 54 sau la Registratura Generală din Galaţi, str. Domnească nr. 54.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările