Descinderi  la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi şi Consiliul Judeţean într-un caz de corupţie

Descinderi  la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă
Galaţi şi Consiliul Judeţean într-un caz de corupţie

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii Direcţiei Generale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Galaţi, au descins astăzi la sediile celor două instituţii publice şi la trei primării din judeţul Galaţi, de unde au ridicat mai multe documente. Mai mulţi funcţionari publici sunt audiaţi în prezent de anchetatori.

Reprezentanţii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), Serviciul Teritorial Galaţi, au ridicat joi, 20 februarie, mai multe acte de la sediile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Galaţi şi de la Consiliul Judeţean Galaţi. Descinderi au avut loc şi la trei primării din judeţul Galaţi.

Conform unor surse judiciare apropiate anchetei, poliţiştii au ridicat mai multe documente pentru a face verificări într-un caz de corupţie. Direcţia Generală Anticorupţie colaborează în acest caz cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi, ţinând cont că o parte din persoanele suspectate sunt militari încadraţi la ISU Galaţi.

„La acest moment, în cauză nu s-a dispus efectuarea urmăririi penale faţă de vreo persoană şi nu s-a dispus punerea în mişcare penală faţă de niciun inculpat. În cauză urmează a se efectua alte acte de urmărire penală şi administrarea de noi probatorii în scopul aflării adevărului şi soluţionării legale a dosarului”, ne-au transmis reprezentanţii Parchetului Militar Iaşi. 

În momentul de faţă, mai mulţi funcţionari publici de la ISU Galaţi şi Consiliul Judeţean Galaţi sunt audiaţi de poliţiştii DGA Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: