Descindere cu mascaţii la un bărbat care deţinea ilegal un pistol letal cu glonţ. Judecătorii au decis că nu prezintă pericol pentru societate

Descindere cu
mascaţii la un bărbat care deţinea ilegal un pistol letal cu glonţ. Judecătorii au decis că nu prezintă pericol pentru societate

Momentul când mascaţii au pătruns în locuinţa suspectului Foto: IPJ Galaţi

Un bucureştean de 30 de ani a fost reţinut de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Galaţi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, însă judecătorii l-au plasat sub control judiciar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 28 martie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Galaţi, sub coordonarea Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Bucureşti, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale Bucureşti, au efectuat patru percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Bucureşti şi Galaţi, într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

”Cu ocazia percheziţiilor, la domiciliul unui bărbat de 30 ani, din municipiul Bucureşti, a fost găsit un pistol letal cu glonţ, calibrul 6,35 mm, având seria ştearsă. Arma deţinută ilegal a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, bărbatul fiind reţinut pe bază de ordonanţă, pentu 24 de ore”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.


În cursul zilei de astăzi, bărbatul a fost prezentat în faţa instanţei, care l-a plasat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor S.I.A.S. Bucureşti şi S.A.S. Galaţi.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările