De Ziua Europei, tinerii sunt provocaţi la un concurs inedit: „Europa prin ochii tăi”

De Ziua Europei, tinerii sunt provocaţi la un concurs inedit: „Europa prin ochii tăi”

Afişele cele mai apreciate vor fi premiate. Foto: Adevărul

Concursul este organizat de Centrul Europe Direct din cadrul Consiliului Judeţului Galaţi în perioada 1 aprilie – 9 mai 2014. El a ajuns deja la a patra ediţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concursul de afişe „Europa prin ochii tăi” face parte din manifestările organizate de Centrul Europe Direct Galaţi pentru a sărbători Ziua Europei. Ziua de 9 Mai reprezintă un simbol european care, alături de drapel, imn, moneda unică şi motto, conturează entitatea politică a Uniunii Europene.

La concurs pot participa elevii din ciclul primar ai şcolilor din judeţul Galaţi, numărul maxim de afişe participante la concurs fiind 100, în ordinea primirii lor la sediul Centrului Europe Direct Galaţi, strada Eroilor nr. 13A.

Afişele realizate de elevii participanţi la concurs vor fi prezentate în cadrul expoziţiei „9 Mai – Ziua Europei” ce va fi găzduită de Consiliul Judeţului Galaţi şi va fi deschisă publicului în perioada 9 – 16 mai 2014.

Lucrările realizate de către participanţi vor fi postate în data de 29 aprilie 2014 pe pagina de facebook a Europe Direct Galaţi. Afişele vor putea fi vizualizate la secţiunea Concurs afişe „Europa prin ochii tăi” iar vizitatorii vor putea vota lucrările favorite în perioada 30 aprilie – 6 mai 2014. Participanţii ale căror lucrări vor primi cele mai multe aprecieri din partea utilizatorilor facebook vor fi desemnaţi câştigători ai locurilor I, II şi III şi vor fi premiaţi de către organizatori. Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 9 mai 2014.

În cadrul concursului se vor acorda trei premii: locul I - un joc educaţional de tranzacţii imobiliare, 
locul II - un rucsac şi locul III -un penar echipat cu accesorii şcolare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: