De Dragobete, la Galaţi vor fi în atenţie două ipostaze diferite ale iubirii: pas în doi pe viaţă şi căsătoria de-o singură zi

De Dragobete, la Galaţi vor fi în atenţie două ipostaze diferite ale iubirii: pas în doi pe viaţă şi căsătoria de-o singură zi

Ca si în anii trecuti, cuplurile veterane vor avea parte de un spectacol. FOTO Arhiva Adevărul

Optzeci de cupluri care au ajuns anul acesta la o jumătate de secol de căsnicie vor fi sărbătorite la Grădina Botanică. După prânz, primarul Galaţiului va oficia căsătorii simbolice, de-o zi, pentru îndrăgostiţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gălăţenii vor putea vedea pe viu, miercuri, 24 februarie, de Dragobete (Valentines Day-ul românesc, la o adică), două dintre feţele iubirii, într-un interesant balans între eternitate şi efemeritate.

Mai întâi, de la ora 12,00, optzeci de cupluri care împlinesc anul acesta 50 de ani de căsnicie vor fi premiate de autorităţile locale. Primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, le va oferi familiilor ajunse la „nunta de aur” flori, diplome şi câte un cec de 500 lei.

Evenimentul va avea loc în sala de festivităţi a Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, iar cuplurile celebrate vor avea parte şi de un recital extraordinar susţinut de Teodor Munteanu.

Tot de Dragobete, primarul Marius Stan va oficia căsătorii simbolice, de o zi, în foaierul Teatrului Dramatic ”Fani Tardini”. Cei care doresc să îşi unească destinele de-o probă  sau să îşi reînnoiască jurămintele de iubire o pot face începând cu ora 14,00.

Timp de o oră, primarul Marius Stan va oficia căsătoriile simbolice şi le va înmâna îndrăgostiţilor certificate de căsătorie valabile doar de Dragobete.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările