Cutie cu muniţie descoperită pe malul Dunării, la Galaţi.  Cazul a fost preluat de Serviciul Arme şi Muniţii

Cutie cu muniţie descoperită pe malul Dunării, la Galaţi.  Cazul a fost preluat de Serviciul Arme şi Muniţii

Muniţia descoperită la Galaţi. Foto: PLG

Cartuşele, care se aflau într-o cutie din plastic acoperită cu un ciorap, au fost observate de un pescar care a alertat patrula de Poliţie locală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Descoperire mai puţin obişnuită la Galaţi, chiar pe Faleza Dunării, loc pe unde trec zilnic, la promenadă, câteva mii de persoane. Un pescar a găsit, pe malul fluviului, parţial în apă, o cutie care conţinea 37 de cartuşe de calibrul 5,6 mm şi a sesizat patrula de Poliţie care trecea prin zonă.

Potrivit unor prime informaţii, cartuşele (care, după gradul de corodare, par să fi stat în apă câţiva ani) provin de la un pistol modern, dovadă fiind şi faptul că suportul în care erau prinse este din plastic. Ciudat este faptul că muniţia era învelită într-un ciorap de culoare neagră.

Poliţiştii locali au asigurat perimetrul până la sosirea organelor abilitate – Serviciul de Arme şi Muniţii, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, care a preluat cercetările în cauză.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările