Cursuri gratuite de Engleză, pentru obţinerea Certificatului Cambridge, organizate de o fundaţie a Primăriei

Cursuri gratuite de Engleză, pentru obţinerea Certificatului Cambridge, organizate de o fundaţie a Primăriei

FOTO Arhivă Adevărul

Potrivit Primăriei Galaţi, la cursurile organizate de Fundaţia „Andreiana Juventus” sunt disponibile 24 de locuri, iar beneficiarii sunt elevii de clasele a XI-a şi a XII-a din municipiu. Candidaţii vor susţine un test de admitere la cursurile în urma cărora vor primit atestatul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fundaţia ”Andreiana Juventus” în parteneriat cu Primăria municipiului Galaţi organizează SUMMER ENGLISH SCHOOL – cursuri gratuite de limbă engleză dedicate elevilor de clasele a XI – a şi a XII - a. 

Este vorba despre un program intensiv de pregătire cu un profesor autorizat pentru examenul CAE (Cambridge English Advanced). Cursul este structurat în aşa fel încât informaţia să fie asimilată rapid, chiar din sala de clasă. Metodele care vor fi folosite sunt interactive şi dinamice. Certificatul Cambridge English Advanced este unul dintre cele mai apreciate la nivel mondial.

Cursurile de vară dedicate studiului limbii engleze sunt gratuite şi în acest sens vor fi disponibile 24 de locuri. Cursurile de limbă engleză intensiv de pregătire pentru examenul CAE se vor desfăşura în perioada iulie – august, în fiecare sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 14:00-18:00. Durata cursului este de 8 săptămâni. În fiecare săptămână vor fi câte 2 şedinţe a câte 4 ore fiecare. În total 32 de ore de limba engleză.

Pentru înscriere sunt necesare următoarele documente: cartea de identitate a părintelui/tutorelui legal cu care se încheie contractul, formularul de înscriere disponibil la sediul Fundaţiei ”Andreiana Juventus”.

Elevii care se vor înscrie vor susţine un test de limba engleză care cuprinde o probă scrisă şi o probă de conversaţie cu un profesor. Astfel se va realiza selecţia pentru cei 24 de cursanţi. Testul va dura aproximativ 45 de minute şi va fi susţinut la Parcul de Tehnologia Informaţiei din str. Portului nr.23, unde vor avea loc şi cursurile SUMMER ENGLISH SCHOOL. Data şi ora testării vor fi anunţate în timp util.

Fiecare cursant va avea la dispoziţie propria tabletă de studiu. Tehnicile de predare/învăţare folosesc tehnologie de ultimă oră compusă din computer, videoproiector, smart board şi sistem audio, care transformă procesul de învăţare într-unul activ şi plăcut.

Avantajele obţinerii Certificatului Cambridge Advanced

Certificatul Cambridge English Advanced (CAE) poate echivala proba de limba engleză pentru admiterea în învăţământul liceal cu program bilingv şi intensiv şi proba de competenţă lingvistică din cadrul examenului de Bacalaureat, dacă este promovat cu un punctaj cuprins între 180-210.

Cambridge English Advanced (CAE) este recunoscut de peste 12.000 de universităţi, colegii, organizaţii şi instituţii guvernamentale din întreaga lume. Certificatul de engleză generală obţinut în urma examenului atestă nivelul de competenţă lingvistică C1 al Cadrului Comun European. Certificatul are valabilitate permanentă.

Pentru înscrieri este pus la dispoziţie numărul de telefon 0236/322322, adresa de e-mail: andreianajuventus@yahoo.com – Fundaţia ”Andreiana Juventus”. De asemenea, formulare pentru înscriere se pot găsi şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: