Prejudiciu de 50.000 de lei la o asociaţie de proprietari din Galaţi. Administratorul a fost trimis în judecată şi riscă să ajungă la închisoare

Prejudiciu de 50.000 de lei la o asociaţie de proprietari din Galaţi. Administratorul a fost trimis în judecată şi riscă să ajungă la închisoare

Nepriceperea fostului administrator i-a costat scump pe locatari Foto: Adevărul

Fostul administrator al asociaţiei de proprietari 335 din Galaţi, Liliana Dobrescu, este judecată în prezent de Judecătoria Galaţi, aceasta fiind acuzată că a provocat asociaţiei un prejudiciu de peste 50.000 de lei.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a trimis-o în judecată pe Liliana Dobrescu pentru gestiune frauduloasă în formă continuată, după ce anchetatorii au descoperit că, în perioada ianuarie 2006 - iunie 2009, a gestionat fraudulos banii asociaţiei.

Fostul administrator al asociaţiei de proprietari 335 din Galaţi a efectuat plăţi fără documente justificative, prin neînregistrarea a 124 de chitanţe în registrul de casă, nu a calculat şi încasat de la locatari penalităţile de întârziere, achitând cu întârziere şi utilităţile către furnizori.

După încheierea verificărilor, locatarii şi-au pus mâinile în cap. Prejudiciul care se estimează la acest moment că a fost cauzat asociaţiei de proprietari se ridică la 50.794 de lei.

Audiată de procuror, Liliana Dobrescu a declarat că nu a sustras banii, însă a recunoscut că e posibil să fi administrat fraudulos patrimoniul asociaţiei. Dacă va fi găsită vinovată, fostul administrator al asociaţiei de proprietari 335 din Galaţi riscă până la trei ani de închisoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: