Cum au reuşit poliţiştii de frontieră români să strice petrecerea de nuntă dintre o basarabeancă şi un bulgar

Cum au reuşit poliţiştii de frontieră români să strice petrecerea de nuntă dintre o basarabeancă şi un bulgar

O parte din alcoolul confiscat de poliţiştii de frontieră de la Galaţi FOTO IGPF

Oamenii legii au descoperit ascunsă într-o maşină o mare cantitate de alcool de contrabandă. Luat la întrebări, şoferul maşinii - un basarabean de 20 de ani - a declarat poliţiştilor de frontieră de la Galaţi că toată băutura era destinată petrecerii de nuntă a surorii sale, în Bulgaria.

O nuntă cu anvergură internaţională a ajuns în impas din cauza poliţiştilor de frontieră de la Galaţi, care au fost nevoiţi să confişte, din motive ce ţine de lege, transportul de băuturi alcoolice destinat petrecerii.

Evenimentul cât se poate de nefericit pentru nuntaşi s-a data produs de 20 noiembrie 2019, în jurul orei 1.20, când poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe drumul european E87, un autoturism marca Renault, înmatriculat în Bulgaria, condus de cetăţeanul moldovean  Valeriu G., în vârstă de 20 de ani.

„În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia, poliţiştii de frontieră au descoperit  28 de sticle şi 4 cutii care conţineau 39 de litri de băuturi alcoolice, toate nedeclarate şi fără documente de provenineţă”, a precizat Poliţia de Frontieră.

Tânărul în cauză a încercat pe cât posibil să salveze situaţia, declarând că a achiziţionat bunurile pentru a le transporta în Bulgaria, cu scopul de a fi folosite în cadrul petrecerii de nuntă a surorii lui, însă oamenii legii nu s-au lăsat impresionanţi nici măcar de perspectiva că pot aduce nefericire în sufletele nuntaşilor.

Drept urmare, conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării în vederea continuării cercetărilor a întregii cantităţi de alcool. În cauză se efectuează cercetări  penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: