Cum a rămas un bătrân fără banii de zile negre. Hoţul şi-a cumpărat maşină, moped, telefon mobil şi alte bunuri cu suma sustrasă

Cum a rămas un bătrân
fără banii de zile negre. Hoţul şi-a cumpărat maşină, moped, telefon mobil şi
alte bunuri cu suma sustrasă

Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 18 ani este cercetat pentru furt calificat şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere, după ce a furat o sumă consistentă de bani din locuinţa unui bătrân de 73 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 24 mai, poliţiştii postului de Poliţie Bereşti-Meria au identificat un tânăr de 18 ani, bănuit de comiterea unui furt calificat şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

”Din cercetări a reieşit că, pe 25.04.2018, acesta ar fi pătruns, prin forţarea geamului, în locuinţa unui bărbat de 73 ani, din localitate, de unde ar fi sustras suma de 8.000 de lei. Ulterior, tânărul s-ar fi deplasat pe raza municipiului Galaţi de unde, cu banii sustraşi, şi-ar fi achiziţionat un autoturism, un moped, un telefon mobil, precum şi alte bunuri”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Din verificări a reieşit şi că, în intervalul 28.04 – 02.05.2018, tânărul ar fi condus autoturismul, pe raza comunei Bereşti-Meria, deşi nu deţinea permis de conducere. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru furt calificat şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: