Cum poţi să prinzi un loc la Revelionul organizat de Primăria Galaţi. Biletul costă doar 70 de lei de persoană

Cum poţi să prinzi un loc la Revelionul organizat de Primăria Galaţi. Biletul costă doar 70 de lei de persoană

Imagine de arhivă de la petrecerea de anul trecut FOTO Adevărul

Petrecerea va avea loc la Patinoarul artificial din oraş, loc unde vor fi amenajate 900 de locuri la mese. Meniul este unul tradiţional, cu antreu, friptură, sarmale, desert, băuturi şi program artistic, iar preţul este mult mai mic decât la restaurante.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aşa cum s-a întâmplat în fiecare an, Primăria Galaţi va organiza o petrecere la cumpăna dintre 2016 şi 2017, beneficiarii celor 900 de bilete scoase la vânzare urmând să fie pensionarii şi persoanele cu venituri reduse.

Mai exact, pot solicita un loc Revelionul Primăriei, care se va ţine în Patinoarul artificial, doar gălăţenii (cu domiciliul stabil în municipiu) care fac dovada (cupon de pensie, adeverinţă de salariu etc) unui venit net lunar de maximum 1.100 de lei.

Potrivit biroului de presă la Primăriei Galaţi, biletele vor fi disponibile de joi, 22 decembrie 2016, ora 8,00, la casieria Teatrului Muzical „Nae Leonard” (pe strada Mihai Bravu. în apropiere de Grădina Publică).

Preţul unui bilet, care include mâncarea (antreu, friptură, sarmale şi desert), băuturi şi program artistic, este de numai 70 de lei, adică foarte puţin în comparaţie cu restaurantele din oraş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: