Cum au fost jefuiţi doi bărbaţi în locuinţa unor adolescente pe care le plătiseră să facă sex. Fetele le-au întins o capcană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi care au plătit pentru o noapte de sex au fost jefuiţi, în apartamentul unde s-au întâlnit cu două adolescente, de trei indivizi care i-au luat la bătaie şi le-au furat banii şi bunurile de valoare.

Judecătoria Galaţi i-a condamnat, pe 31 octombrie, pe cinci tineri pentru tâlhărie calificată la pedepse grele cu închisoarea şi măsuri educative, neprivative de libertate, după ce au atras doi bărbaţi într-un apartament din Galaţi sub pretextul că oferă servicii sexuale contracost, iar acolo i-au luat la bătaie, deposedându-i de bani şi bunurile de valoare.

Protagoniştii sunt Ali Lică Hagi, condamnat la 5 ani, 4 luni şi 20 de zile de închisoare, Ali Ştefan Vlăduţ, care va avea de executat 9 ani şi 10 luni de închisoare şi Şerban Doru, care a primit 5 ani şi 20 de zile de închisoare. Cei trei tineri sunt clienţi vechi ai poliţiştilor, fiind condamnaţi anterior tot pentru fapte penale comise cu violenţă.

Fetele care au pregătit ”scena” pentru prietenii lor sunt Andreea Ionaşc şi Ana Maria Beşleagă, ambele primind măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o durată de 6 luni. Decizia instanţei nu este definitivă.

Doi bărbaţi, de 26 şi 42 de ani, nu vor uita prea repede ”experienţa” pe care au trăit-o după ce au planificat să aibă o noapte de amor, contactând telefonic, pe baza unor anunţuri postate pe internet, două fete.

Cei doi au stabilit cu tinerele să se întâlnească într-un apartament din Galaţi. Acolo îi aşteptau două adolescente, de 15 şi 17 ani. În locuinţă au năvălit la scurt timp Ali Lică Hagi, Ali Ştefan Vlăduţ şi Şerban Doru, care i-au luat la bătaie, iar apoi le-au furat toţi banii pe care îi aveau asupra lor, 930 de lei, lăsându-i şi fără un telefon mobil, un ceas şi un lanţ de aur.

Victimele au sunat la Poliţie, oamenii legii identificându-i în scurt timp pe agresori şi complicele lor.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite