Cum a fost înşelat un bărbat de samsarii de ţigări. A rămas şi fără bani, şi fără ţigări

Cum a fost înşelat un
bărbat de samsarii de ţigări. A rămas şi fără bani, şi fără ţigări

În ambalajele de ţigări erau doar cartoane Foto: arhivă Adevărul

Trei persoane, dintre care două sunt femei, sunt cercetate pentru înşelăciune şi furt, după ce au păcălit un bărbat, pe care l-au ademenit într-o locaţie unde ar fi trebuit să îi ofere mai multe cartoane cu ţigări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 23 ianuarie, Secţia 5 Poliţie din Galaţi a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că a fost victima infracţiunilor de înşelăciune şi furt.

Acesta le-a povestit oamenilor legii că, în timp ce se afla în zona pieţei de gros din Galaţi, a fost abordat de două femei care susţineau că îi pot vinde ţigări la un preţ avantajos. Pentru a efectua tranzacţia, persoanele amintite s-au deplasat pe strada Traian, în zona Băii Comunale, unde erau aşteptate de un tânăr.

”Acesta i-a oferit bărbatului o sacoşă cu mai multe cartoane de ţigări şi, în acelaşi timp, i-a sustras din mână banii ce erau pregătiţi pentru a achita contravaloarea mărfii. Tânărul a fugit cu banii sustraşi, păgubitul rămânând atât fără suma de  6.000  de lei, cât şi fără ţigări, întrucât în cartoane se aflau doar ambalaje”, a declarat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii au identificat persoana bănuită de săvârşirea infracţiunilor amintite şi au stabilit că este vorba de un gălăţean în vârstă de 28 ani. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz sub suspiciunea de înşelăciune şi furt.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările